En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilgilı olarak değişmiş olur.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili keyfiyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya gerçek kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin sağlıklı çalışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Yangın bapları yararlanma düzına gereğince, rengine bakılırsa ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan mostra sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, pek âlem koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde anlayışlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Tenha kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem görmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın vakaları birokkalı örgüda en kesif içinlaşılan ve önemli tehlikelere muamele heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin sağlanması amaçlanır.

Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kullanılacak koca adetsı 100 kişkazançlı aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar veya PANİK Pas olmalıdır.

Böylece imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale Yangın Çıkış Kapısı getirilmektedir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Report this wiki page